randler – 3:e augusti 2004

Sentimental är dagens ord. Took a little trip down memory lane. Det var trevligt. Cyklat igenom staden för att ta mig till mina päron för att se på deras nyinskaffade jack russeltik, som f.ö. var väldigt fin. Insåg då jag kom cyklades på infarten till radhusområdet där de bor och jag växt upp att det var väldigt länge sen jag sprang runt och lekte polis och tjuv, kurragömma, spelade brännboll, cyklade och allmänt hängde där. Det är 10 år sen. Och ännu mer. Tiden går sannerligen fort.

I remember you and all of those nights, when we laughed til we cried.
Touched and be touched. Where did our love go?
Dissapated like mist in the early morning sun.
I have yet to experience such love once more.

Tack.

Dags för den här snubben att sova tror jag. Kan ju vara bra med tanke på att jag försov mig imorse. Helgen är uppbokad, vilket känns fint. Inget rejv. Blir bada och snacka livet med snubbarna. Sen fjolla runt i rålis med ett gäng hallon. Ska nog bli trevligt. Ja, micket micket bra. 1000 tecken på att jag finns och andas och lever och har det fint, jajemen.

Allsång på Skansen bragte lite sentimentalitet. Satt och höll på att börja gråta då och då. Mest för att sångerna väckte en del fina minnen, bilder i mitt medvetna. Drömmar kanske. Det är skoj med allsång. Jag är lika gammal som allsången, på snudd med en månad. Och ett antal dagar. Några tips på hur man ska fira sin stora dag? Jag funderar på att gå ut på nåt bra och lagom neutralt ställe och typ ha det trevligt. De som vill får gärna komma och sånt där. Fyller den 28:e september så det är helgen innan som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.