randler – 4:e augusti 2004

Jag vet att bilden av mig spricker. Jag är bara lycklig när jag drickööör! Tjohej och nej. Fest i helgen, all night long, all night. 😛 Tror jag blev på festhumör helt plötsligt nu när jag ska sova och allt. Oh well can you tell, i’m not in hell.. anymore at all 😀 För jag är bara lycklig när jag dricker.. te! Svettbad idag ja. En solklar dag för bad om man hade haft nåt i närheten. Men men, jag ska bada inomhus på fredag. 🙂

Lagade lasagne idag, gnällt på min dator som varit segare än segast, nån som känner igen fdhfdhh.exe? Micket micket dålig fil. Nu den vara borta jao. *pust* Mindre segt då. Nu ska jag svettas bort i min säng, tror jag ska slänga ner täcket ur sängen, går ju inte att sova med sånt nu heller 😛

Men iaf, sovdags, tjing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.