Skärpning!

Jag måste styra upp mina kostvanor och se till så att jag inte sitter och inte äter nåt fram tills 15 på eftermiddagarna. Jag gick ju faktiskt upp 12. Okej att jag jobbar natt den här veckan, men fruksot ska vara prio nummer ett när man går upp. Inte datorhelvetet. Men ikväll ska jag träna innan jobbet. *bestämma* Ska bli så trevligt att få träningsvärk igen 😛 Men så går det när man inte är disciplinerad för fem öre.

Samma gäller min oförmåga att spara cash och ta tag i diverse andra saker. Som att hålla rent och asnyggt i lägenheten. Fast jag har varit duktig idag. Diskar, viker tvätten som jag tvättade innan helgen. Ska bara bli klar och lägga in dem i klädkammaren, vilket inte är alltför jobbigt.

Praktiska göromål är aldrig speciellt roliga, men det känns bra efteråt. Som i fredags då jag var nere på BoService och beställde spisfläkt och duschkabin. Sen är jag helt totaltnöjd med min lägenhet. Blir inte bättre, ja det skulle vara en balkong, men det kan man ju glömma. Det finns ingen helt enkelt.

Bordsfläkten jag köpte var också en bra investering. Står och fläktar på mig nu. Hur skönt som helst.
*ser sig omkring i rummet* Nej, det här går inte, så här får det bara inte se ut längre. Dags att slänga ner alla kläder som ligger och skräpar i tvättkorgarna. Ja, jag har två. 😛 Det värsta är att det behövs. För jag tvättar så sällan. Sen har jag en hel del kläder. Måste sluta köpa kläder varenda gång jag får lön och spara de pengarna för framtiden istället.

Har lite smått smidda planer i skallen angående framtiden. Skaffa mig körkort, bil och köpa en lägenhet närmare storstan. Är missnöjd med att min lägenhet ligger i Södertälje. Kunde den inte ligga i typ Skarpnäck, eller Högdalen eller Midsommarkransen? Tillåmed Eriksberg i Hallunda hade funkat. Först ska jag ha min fasta tjänst i hamn. Sen så kan jag börja leta litegrann sådär.

Men körkort är ett måste om det ska klaffa, iom att jag börjar jobba 06 var tredje vecka. Vill inte sitta och pendla med kollektivtrafiken. Nu måste jag bara föreställa mig att det är möjligt att jag kan ta körkort, köpa bil och så, känns så avlägset, ungefär som att jag skulle gifta mig och få barn en dag. Vadå, neej, det går ju inte, jag kan ju inte vara så vuxen 😛

Fast det är förmodligen det jag behöver. Då skulle det bli skärpning, kan jag lova. Då skulle jag ha flera anledningar till att inte vara så jävla slö och slapp och ja, sådär. Nu måste jag ta tag i det här. Hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.