people are idiots

Har släpp!!!!
i norrland!!!
dricker bara alkoläsk!!!

Fast jag är och har varit nykter hela helgen och det är bara min svåger som har släpp egentligen.

Det var en liten parentes. Over to the topic.

Ja, finns det nåt annat att säga. Människor är så jävla korkade. Jag fattar inte varför jag förvånas över det. Jag vet ju redan det. Jag är ju en av idioterna. Iallafall ibland. Fast för det mesta tycker jag att jag är redigt vettig. Det är mest när alkohol och känslor har haft sin inverkan som jag blir dum som andra.

Fan jag blir så trött på vårt samhälle. Alla idealen och kraven och sätten folken tror de ska vara på. Det är så fel! Det kan inte bli mer fel. Se bara på hur killarna och tjejerna i filmen hip hip hora beter sig. De ska vara balla tuffa och är enbart idioter. Vafan beter de sig så för? Vad är det bra för? Det är ju bara korkat. Okej, de är tonåringar och förstår inte bättre, men är det en ursäkt då?

Jag tycker fan inte det. Det värsta är ju att det finns vuxna män och kvinnor som beter sig än värre. Fast de borde veta bättre. Varför gör de då inte det? Jag förstår liksom inte. Vad är det för fel på folk? Jag blir så less.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.