Det är slutet!!

TACK USA för att ni bombar Afghanistan! Ni har just satt igång 3:e världskriget…

Tar tillbaka det där, de kanske inte är de skyldiga…

Vad fan ska jag göra? Jag vet inte hur jag ska göra för att lösa världens alla problem. Vad jag vet är detta: Folk dör, i Sverige, Afrika, Irak, USA och alla andra länder. Många dör av tragiska saker och det finns orsaker bakom. Nån är skyldig..nån ska veta att de gjort fel nånstans. Men tyvärr så är det så att så länge det finns människor så kommer detta upprepas, om och åter igen. Ingenting är magiskt, allt är så tragiskt. man vill bara släppa en stor jävla atombomb överallt och få det att sluta. All smärta. Vi människor förtjänar fan inte livet. är det vårt eget fel? Det kan jag inte svara på. Jag kan inte heller säga att jag vill att alla ska dö, för det vill jag inte, men rent hypotetiskt så borde vi inte få finnas. Människan har för mkt viljor och saker att kämpa för, saker som jag ofta tycker är rent utav löjliga. men inte tycker dem det, för isf vore de ju idiotiska som fortsatte. Vi är ena riktiga instinktsdjur, hur mkt vi än vill framstå som sofistikerade och fina och välutvecklade. Instinkten finns ändå kvar i slutändan. Ända in i dödsfallet från 46:e våningen, som vi instinktivt tror kommer rädda oss från lågorna. Men ack så lurad man blir då…! Mkt känslor idag…men det kommer fram av sånt här. Man känner sig maktlös, ledsen och totalt…off. Sen finns det dem som totalt avsaknar humor, empati och andra viktiga komponenter i en människa. De driver med saker som detta och garvar och för fram sina sjuka åsikter. Som de iofs får ha. Även om de kan anses vääldigt morbida och sjuka. De vet ju inte bättre…synd om dem. Eller så har de extremt dålig humor. Nu ska jag sova och imorrn ser vi hur vår värld artar sig…den kommer nog fortsätta snurra utan oss i vilket fall som helst 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.