Måndag den 13:e – Ny otursdag?

Varit en riktigt pissig dag idag, vet inte om det var min brist på sömn som gjorde den dålig eller avsnäsningen jag fick av min kollega helt i onödan enligt mig iaf. Kombinationen fick mig att bli tjurig mest hela dagen. Natten till idag låg jag och funderade. Kom fram till väldigt många djupa saker om mig själv. Saker jag skulle ta tag i, berätta för min familj hur mycket de betyder för mig, att jag älskar dem. Samtidigt som jag insåg det mer än nånsin innan, bestämde jag att jag skulle berätta det för dem, men när jag vakna dagen efter insåg jag att jag inte var redo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.