It’s in the air.

Nåt är på gång. Eller snarare det är mycket på gång. Jag får ta ansvar och göra saker, bevisa att jag kan. Väntar på besked om hur min framtid blir. Om jag får fast tjänst eller inte. Andra saker händer med, jag sa ifrån idag på jobbet. Det blir för mycket ibland, jag orkar inte och blir sur och grinig.

Annars så vet jag att jag är egoistisk och att jag är mesig, men jag tycker man får vara kaxig även om man är en mes. Men alla andra verkar tycka att man inte får ändra sig, det stör mig. Sen att jag är en snäll kille verkar ligga mig i fatet när det gäller tjejer. För de tenderar att köra över för snälla killar. Det lärde jag mig av en kvinna som ska hitta sin framtida man i ett tv-program. Absurt. Men det är säkert så för många tjejer. Fan duger det inte med en trygg och stabil kille som vill finnas där och ha kul med sin tjej? Vara trygg och skratta tycker jag låter toppen.

Jag vet inte.

Sen frågar alla mina tjejkompisar vad det är för fel på killarna de träffar. De är ju inte jag 😛 Men de vill inte ha tofflar. Verkar som att vi killar bara kommer i två sorter, mesar och bad ones. Och hur bra är det på en skala? Jag är ju knappast en dålig kille. Men jag är mesig. Fan då. Dilemma.

Time will tell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.