inte som andra

Idag fick jag minsann vet att jag inte är som alla andra. Eller jag har fått höra det senaste tiden. På jobbet. Av mina kollegor. Jaha säger jag. Är det en dålig sak, nej. Jag vet att jag inte är som andra. Shit the f*ck! Jag väljer att inte vara som andra. Jag behöver inte vara det. Vilket är jävligt skönt.

Är jävulskt mycket på jobbet just den här veckan. Och det är bara att dra sitt lass. Som en jävla arbetshäst. Slita och släpa. 🙂

Det är många som skär sig med flit på sockerdricka. Knas. Det gör ju ont, det är ju inte att föredra. Urk. Destruktivitet är vad det kallas.

Imorgon ska jag ringa facket och säga att jag fortfarande ska vara medlem. Ska nog bli medlem på statist.se och testa att gå på audition. Gazze propsar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.