Det ”perfekta” underlivet.

Såg på en dokumentär om plastkirurgiska ingrepp på vaginor. Det ”perfekta” underlivet hette den. Okej, har man funktionella problem och sådär visst, då är det väl nödvändigt, men rent estetiskt? Jag förstår verkligen inte. Vem bryr sig om hur det ser ut sådär? De flesta ser ju ut som de ska liksom antar jag. Att det ens finns ett ideal är rätt sjukt. Vafan gör det om de inre blygdläpparna syns utanför de yttre. *skakar på huvudet*

Hur skulle det se ut om alla såg ut som de i herrtidningarna och i porrfilmerna?
Sepe sepe sepe!

Det är ju helt obetydligt.

Sjukt sjukt sjukt.

Tiden går fort när man har ett jobb. Minns när man var liten och gick i skolan. Månaderna gick ju inte såhär fort då. Jag menar, det är ju redan November och snart December. Men det är väl så. Snart dags för ”julfest” med jobbet. Den 26:e. Ska bli intressant. Fast det ska visst vara massor med annat folk där med. Arvingarna och grejer. Kareoke ska där finnas med. Hehe. Hoppas man inte tappar bort alla man känner igen bara.

Jaha, fått höra att Arvingarna är inställt, hemskt! Jobbet rullade på bra idag, får leka sekreterare, men det är bara skoj 🙂 Är inte så många som är duktiga på att skriva texter som jag. De särskriver, stavar fel, skriver inte punkt och komma på rätt ställen. Kan inte formulera sig. Då är det ju tur att de har mig där, som dessutom kan hantera programmen som behövs. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.