Njuta av livet.

Det är dags för mig att göra lite förändringar i mitt sätt att se på livet. För det funkar inte att ha det såhär. De flesta som känner mig och vet vad jag är för filur. Eller de som läser min dagbok, vet att jag är och har varit en rätt så kärlekskrank liten krake i mina dar.

Närmare halva mitt liv har gått åt till att tråna och längta och vänta på att den stora kärleken ska komma. Varför kan man ju undra. Varför så fruktansvärt bråttom? Vad är det som är så enormt livsviktigt med kärlek. Klart det är viktigt, alla vill vi ju ha nån att gå igenom livet med på ett ganska intimt och fint sätt.

Skapa ett liv ihop och bli sammansvetsade och allt sånt. Jag vet hur pass bra och underbart det kan vara och jag har länge strävat efter att få till det på nytt. Ännu mer så tillåmed. Vad jag inte gjort är att lyckas. Så istället går jag fram och tillbaka i små cirklar. Som naturligtsvis inte leder någonvart alls.

Så nyss när jag stod och duschade mitt i natten kom jag på hur jag ska göra. Jag ska helt enkelt låta det bero för stunden. Slappna av, ta hand om mig själv. Umgås med vänner, familj och göra allt annat som gör livet värt att leva. Absolut inte isolera mig eller så. Men däremot inte vara helt inställd på att försöka se min framtida livspartner i varenda potentiell tjej jag stöter på i olika sammanhang.

För det gör mig inget gott. Så får det bli. No more mister lovesearching loser/wannabe lover numero uno. HAHA! Nu ska jag bara visa alla hur jävla trevlig och glad och positiv jag är och kan vara. Samt hur jävla klok och vettig jag är. Så får vad som nu sker, ske.

Ska inte ta allt på dödligaste allvar utan bara skratta och le.

Så ska ni få se att allt blir alldeles utmärkt. Ska verkligen försöka anstränga mig för att köra det här racet nu. Tror det kan bli bra. Nu måste jag sova, så jag inte försover mig till jobbet. Vore ju pinsamt, när jag börjar kvart i två. Fast det har ju dock hänt förut. 😛

Morrn iaf 😉

Enjoy your day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.