I’d insult you…

..but you’re not bright enough to notice!

Står det på mitt nya helfräna bälte. 🙂 Så jäävla ballt alltså. Har just slängt i mig käk och ska nog gå och sola mig lite i solariet borta vid stället där borta ja just det. Har faktiskt fått mig själv till körskolan idag efter jobbet. Nu är jag inskriven till 100%. Kan boka tider för körning och sånt, via nätet. Mycket bra alltså. Annars så fick jag visst 486 kronor extra tillbaka på skatten av nån konstig anledning. Stod nåt i stil med att jag inte hade nån inkomst 2003, vilket jag väl visst hade, såvitt jag vet iaf? vad levde jag på annars, inte fan var det kärlek och sex iaf 😛

I övrigt rullar det på bra på jobbet, känner mig mer självsäker och trygg än någonson just nu faktist. Vilket är väldigt skönt. Har gått och sjungit på diverse ”barn”- låtar. Smurfarna, var bor du lilla råtta m.fl. Kul att driva med sig själv och reta gallfeber på Lilla Jean Banan!

hejhejhej Busgrabben va va! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.