Don’t think it, feel it.

Idag är det fest! Sitter hemma hos Tommy och Rebecca, har just gjort iordning mig, är skitsnygg såklart 🙂 Luktar gottgott. Mumma. Ska dra hem till Sara och Mattias på 40-årskalas (20+20). Tjejerna som fyller år. Blir festfestfest!!

Berättade jag om 2:an som jag såg i en annons? Den ligger i Skarpnäck. Fräsch med stort lantkök och balkong i väster. Ljus och välplacerad. Ca 63 kvm. Kostar typ en halv mille. Med en avgift på ca 3700. Kollade på hemnet.se och med lånet skulle hyran ligga på mellan 4100 kr och 5000kr, beroende på vad man väljer. Det dumma är att man måste ju lägga en kontantinsats på 55 000 om man ska köpa den. Vart får man såna summor ifrån?

Som jag känner skulle det betyda allt att kunna bo i en närförort till stan, med tunnelbana och allt. Men som det verkar måste jag spara ett bra tag innan det kan bli verklighet. Med tanke på det lån jag redan har hos csn så lär ju det bli rätt svårt, då alla pengar som blir över förmodligen kommer gå åt det. Eller så får jag sänka min levnadstandard rejält. Eller köpa en lägenhet ihop med någon.

Eller låna pengarna av någon. Ja, men det skadar ju aldrig att gå på visningen, antingen imorgon eller på Måndag. Får se. Handelsbanken är bra btw. Där behöver man inte ha en kontantinsats, men då blir hyran desto högre. Får kanske leta vidare.

Ha en fet kväll nu alla!

Piiiis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.