Planlösning

”På nedre plan, med plattsatt uteplats i soligt läge, ligger denna härliga lägenhet om ca. 60 kvm. Entré in till rymlig hall med tapeter i hallonrött med diskreta små mönster. Till höger om entrén finns två garderober och i här i hallen finns det finns även ingång till en stor klädkammare. Generöst duschrum som är kaklat i vitt och har grått klinkergolv. Här finns tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens. Från hallen stegar du in i en öppen planlösning som är lite utöver det vanliga. Här går köksdel och rum i ett med många, stora fönster som släpper in ett härligt ljus. Kök med vit köksinredning i vinkel och bänkskivor av laminat. Över diskbänken är det vitt kakel och handtagen på skåpdörrarna är av bok. Den maskinella utrustningen består av spis med häll, fläkt, kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. Vardagsrummet är helt underbart med en enorm rymd och atmosfär och inger en känsla av välbefinnande. Här är det parkettgolv och det är utgång till plattsatt uteplats i soligt läge med utsikt mot kanalen. Det finns en stor sovalkov och det står 3 lösa garderober här, som går att placera var du helst tycker att de passar. Det är hög inredningsstandard genomgående och fastigheterna är nybyggda med ett modernt, trendigt utseende.”

Jag tror jag är käääääääär!! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.