Here I am

0500

Trötthet! Äntligen fredag, igen. Sitter och lyssnar på Alcazars nya låt, en ballad. Rätt fin är den. Håller på att vakna till lite smått.

Here I am.
By your side.
Just one kiss away.

Here I am.
Day and night.
This is where I’ll stay.

Nepp, dags att ta sin skit ihop och göra ett ryck. Ha en bra fredag. Jag är tillbaka efter 12.

***
1245

Hua, äntligen är den här hemska förmiddagsveckan över, gillar inte att gå upp halv fem mitt i natten. Fruktansvärt. Blähä! Ska ta mig en tupplur och sen se om jag kanske orkar hänga med till GK ikväll. Annars stannar jag hemma och softar.

Gonatt!

***

1550

Blev väckt av att det ringde på mobilen, från det där mystiska numret som jag inte kände igen. Hann inte svara. Somna om, vakna igen av samma sak och hann svara. Det var en snubbe som berättade att han sett mig på statist.se och ville ha med mig som flanör i filmen Carambole, inspelning den 10:e januari. Coolt!

http://forum.film.nu/viewto… <– lite mer info där.

***

1750

Nu är jag partyyy! Jag ska dansa och knäcka! Oh yeah. 😛 Laga mat, duscha, göra iordning sig sen ska jag ringa Lena. Jaha.. see ya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.