Lyxigt hotell.

Oh, hemma efter lyxhelg. Skönt faktiskt. Mötte upp syrran på Centralen vid 18, tog oss till hotellet. Checka in och softade ett tag. Hade vip så vi fick se på betaltv gratis. Tackar tackar! Gick ner och åt gratis middag. Mötte Annika utanför lobbyn, sammanträffande att ni bodde där med. Sen tog vi oss in till stan och gick och såg Alexander på bio. Den var väl okej. Inte mer.

Åkte hem och såg på tv och sov. Igår gick vi upp strax innan 10 och åt gratis frukost, sen fixa vi iordning oss, såg lite mer på tv och sen in till stan för ett antal timmars julhandel. Var rätt lätt fixat, fast det var mkt folk på stan. 20 meter långa köer på BR i gallerian. Läskigt.

Vi gick i nästan alla affärer man kan tänka sig och jag ville köpa allt, men pengarna sinade liksom. Ska upp och shoppa i mellandagarna. Får en hyfsat bra lön så lite kap ska man väl kunna få sig. Hoppas de har bra priser på mellandagsrean.

Nåt jag kom att tänka på när jag gick där på stan med syrran var, hur fan hittar alla människor varandra? Alltså par. Hur blir det han och hon, den och den? Det är så skumt det där. En del kan man ju verkligen inte se hur de funnit varandra. Ett mysterium är vad det är.

Sen tog vi oss hem till hotellet efter ca 4 timmar på stan. var lagom trött, så jag somnade och sov några timmar. När jag vaknade var det bara att duscha och göra iordning sig för att gå ut och käka mongoliskt. Gott som fan. Men uj vad mätt jag blev. Sen skulle syrran visa mig hennes värld. Homovärlden.

Så vi gick till ett ställe i gamla stan som heter Mandus. Rätt litet och rätt mysigt. Där träffade vi direkt på folk hon kände, så det var trevligt. Hamnade till slut på Club Connection. Vid 02 åkte vi hem till hotellet och sov.

Sen idag när jag kom hem så satt en stackars kisse i trappen och jama för fulla muggar. Jag tyckte inte den skulle sitta där så jag var på väg ner för att släppa ut den, men då såg jag en dörr som var öppen, så då förstod jag att den kommit därifrån. Ringde på och knackade, men det var ingen som svara, så jag släppte in kattstackarn där och stängde dörren. Hoppas ägaren, en kvinna med alkoholproblem, tror jag, ser till kissen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.