Livin it large

Dröm stort, slå på stort. Lev stort, var stor. Den amerikanska drömmen eller bara ett sätt att leva på. Vilket som bör jag göra så. Satsa mer på mig och mina drömmar. Strunta i saker som kan verka stoppa drömmen eller hindra mig på vägen, hindren är bara ett sätt att nå dit. Visst det är att göra en 180 graders omvändning. Men egentligen, vad kan hända? Hela mitt liv har jag tagit de saker som vi människor skäligen tycker är viktiga på tok för allvarligt. Måste försöka slappna av mer. Bryta mönstret. Men det blir lite av en konflikt inom mig. För jag är den där seriösa killen som jag alltid varit.

Är nog bättre att bara vara avslappnad när det kommer till den jag är. Inte ta allt som handlar om mig för hårt eller allvarligt. Sen ska jag undvika att vältra mig i saker som jag vet är dåliga att vältra mig i. Som saker som får mig att må dåligt. Jag har en slags förkärlek till att vara lite melankolisk och nere.

”So just break with your past, please your own mind.”

Fan vilket perfekt inslag i natten. Brian McFaddens nya singel. Den raden innehöll allt jag ville säga. Klockrent. Ska fila vidare på nya hemsidan. Sen måste jag sova, så jag inte försover mig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.