Årskrönika kanske?

Ja, det är ju inte direkt sådär jättemycket att säga om 2004. Det som hänt är väl att jag flyttat, fått fast jobb, Utvecklats en del på jobbet. Jobbar och jobbar. Ja, vi bytte skiftgång vilket är positivt. Fast det finns alltid nåt man är mindre nöjd med. Helst vill jag inte jobba alls. Men man måste ju. CSN-lånet betalas tillbaka.

Relationsmässigt så kan man säga att det gått framåt i vissa avseenden. Och mer eller mindre inte hänt ett jota på andra sätt. Hångelfaktorn har varit lika med 0.000000012. Två hångel på hela året. Vi får se om 2005 bjuder på mer eller ännu mindre. Ska bli intressant att se, eller så ja.. vi får väl se.

Lutar mer åt att jag blir munk kanske. 🙂 Finns många saker att fundera på antar jag.

Våren och sommaren ägnade jag åt att betrakta och uppleva en massa dans och musik. Om jag lärde mig nåt? Ja, att folk är som de är. Rent patetiska milt sagt, men det var visst inget nytt. Och jag är ju inte nåt undantag. Vi vill ju alla bli omtyckta och sådär. Till slut tröttnade jag iaf på allt det där och sket i det.

Hösten och vintern flög fram fort som fan. Vet inte om det hände nåt speciellt där. Tråkigt avslut med katastrofen i Asien, funderar mycket när såna saker händer. Vill förstå, men det går nog inte. Har skänkt lite slantar och ska nog skänka lite till framöver.

Nej, nu ska jag inleda årets första arbetspass snart. Tjyvstartar med att städa här hemma, ser rent ut sagt förjävligt ut.

Tjohej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.