Cameron Clapp

24 September – 04 Oktober
HAZELNUT TREE (Extraordinary) – charming, undemanding, very understanding, knows how to make an impression, active fighter for social cause, popular, moody, and capricious lover, honest, and tolerant partner, precise sense of judgment.

Körkort
Ja, det är dags för mig att ta körkort. 25 år gammal, fyller 26 år och har inte körkort. Är kanske inte så konstigt i sig. Men jag har ju aldrig varit speciellt intresserad av bilar eller mekanik överhuvudtaget.

Eftersom jag är dock rätt lat av mig, så kommer det nog ta ett tag innan jag blir klar. Kände häromdagen att fan, alla bilar rullar förbi mig och jag får stå och vänta på en sketen buss. Var inte roligt. Så det kanske kan inspirera och egga mig lite.

Apropå inspiration, säger jag bara Cameron Clapp! Alla ni som sett 45 minuter med Reneé Nyberg i veckan vet vad jag talar om. En kille i Usa som förlorat båda benen och höger arm i en tågolycka. Såg just reprisen av dokumentären och det är verkligen en tankeväckare.

Synd att jag inte kan få ut nåt kreativt av det hela. Jag vet ju om det han talar om, ändå går jag och är negativ. Fast jag håller på och arbetar med det där.

Senast igår så kände jag av det positiva. Jag trivs med mitt arbete, jag tar saker för vad de är och gör inte alltför många saker större än vad de är. Gäller bara att fortsätta med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.