Härliga underbara Lördag!

Härliga Lördag, välkommen hit! Du heligast av veckodagar. Vad vore livet utan dig? Alldeles fruktansvärt och horribelt? Förmodligen. Men nu är du här och jag ska ta tillvara på dig. Har redan hunnit träna och duscha. Mycket bra och skönt. Ska på middag hos en kompis polare och sen ut här i stada. Kan ju bli intressant. Gårdagen blev inte så som jag tänkt mig först, men det gjorde inget. var alldeles för trött för att åka in till storstaden och träffa folk. Stannade hemma och somnade på soffan istället. men innan dess var jag ute i Vagnhärad och firade min syster. Fick jättegod mat och hade det bara bra.

Ja, när jag stod i duschen kom jag in på tankar om patetiska efterhängsna människor som blir kära i en kompis och liksom får nobben. Fråga mig inte hur. har väl lite erfarenhet i ämnet. De kan förstås inte hjälpa att de fått känslor. Det uppstår en väldigt skum situation. Där den som är kär på alla sätt försöker behålla nån slags relation, men oftast slutar det i att relationen avbryts. mest för att det blir så besvärligt och obekvämt för alla parter, inte minst för den som bara vill fortsätta vara kompis. Eller som inte alls ser på den andre personen på det sättet. Den som är kär vill ju inte framstå som patetisk, men ju mer den försöker blir det nog så ändå.

Sånt försöker jag iallafall att undvika. Har varit olyckligt kär en del gånger i mitt liv. Så jag håller mig gärna på min kant om jag skulle få känslor för någon i min bekantsskapskrets. Jag ser inte det som värt att satsa på det då. För enligt mina erfarenheter slutar det bara illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.