Kryssning på fredag.

Ett gäng med hallon ska på kryssning på fredag. Ska bli helskoj. Har blivit tillfrågad om jag har nån som vill följa med, men jag kan fan inte komma på en enda person. Nån som är sugen? Amorella heter båten, det kostar typ 20 spänn + 180 kr för buffé. Hur billigt som helst. Jaja, hör av er isf.

Idag vaknade jag alldeles för tidigt. Kommer vara dödare än dödast. Inatt.. ska ju jobba. Men men, snart dags för körlektion 5 och 6 på körskolan. Hoppas det går bra trots snöyran. Har aldrig kört då det kommit nederbörd. Efterbörd 🙁 Yuuu!

Ska väl ta en dusch eller nåt snart så jag blir lite extra pigg (grisig) och alert. Testade Bonniers körskolas teoriprov, 50 rätt, bara två poäng från godkänt, I rock yes! Hähähä! 😛 Svänga är väl dagens lektioner. Komma ihåg att bromsa in, växla ner och sen svänga fint och växla upp igen. Ja, inte bara tuta och köra utan att bromsa in. Bla bla bla.

Hoppas att jag kan ta mig en tupplur innan jag åker till jobbet för ett träningspass. Annars kommer jag gå och sova samtidigt, vilket är rätt jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.