Dygnsrytm.

Just nu är min dygnsrytm helt uppåt väggarna. Istället för att ställa om mig efter nattveckan har jag fortsatt sova länge och lägga mig runt 6-7 på mornarna. Idag vaknade jag 18:45. Skitbra ju. Har hunnit med att se alla avsnitt av alla serier jag har på datorn. Så nu har jag inget att se på inatt. Om jag inte ser på de filmer jag har då. Såg Alien vs. Predator igår, bra story tycker jag.

Kan ju se Saw ikväll, eller Anacondas, hunt for the blood orchid. Eller så kan jag glo på Independence day. Fast det är ju när BB är. Vilka problem jag har. Fy fan va ynkligt egentligen. När det finns så mycket skit man kan slåss mot i världen där utanför. Varför gör jag inte det? Jag gömmer mig istället. Skitbra, absolut, ska gömma mig i Fame factory nu då. Tjing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.