KTH-fest

Kom hem till herr hallonglasss runt 21.30 satte oss och börja grogga röd drink med sprit, lyssna på musik och snacka massa tjafs. Efter sisådär 3-4 drinkar var det dags att bege sig mot festplatsen. Container vid Odenplan, Jag har varit där förut då min avdelning hyrde lokalen till den årliga personalfesten 2003.

Mötte upp herr walther utanför och traska in. Efter lite tjafs med listor och sånt gick vi iaf in. Folk var ju redigt fulla, till synes lever de upp till sitt festarrykte på KTH.

Trodde det skulle vara mycket mer ”nördar” där, men det var hyfsat normalt folk. Ja, de var ju tokpackade! Men människor tenderar att bli mycket gladare då, så det var mest positivt.

Drickat var ju synnerligen billig. 60:- för en 6:a, 40 för en 4:a. 25:- för cider och 20:- för ölen. Mmm, drack väl några såna drycker då. För full blev jag.

Efter att ha flummat runt på dansgolvt ett tag gick jag på toa, vad hittade jag där då. Jo, en pissränna med spya i, väldigt aptitligt, ställde mig i den änden där det inte fanns några matrester och utförde det jag skulle. Gången efter var det borta så jag antar att det var någon som tog hand om det, stackars människa.

Senare uppenbarade sig en fin tjej på dansgolvet, tyvärr var hon lite flörtig mot det mesta. Jag blev liksom lite sådär att nu jävlar, men jag fastna någonstans på vägen. Hon hitta nån snubbe med fiskehatt att hångla med till slut. Could have been me, men nej. Better luck next time.

Sen tändes det och så gick vi, slaggade på en resesäng i ett pojkrum.

Idag är det tvättdag och eventuellt rejv, men jag måste ju ha någon att gå med helst, någon frivillig? X-dream och Human blue i en industrilokal i Huddingetrakten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.