Vågmannen

Fastän det är sant att du måste leda det hela så kom ihåg att han är ivrig att behaga och att det inte finns något han inte kommer att försöka sig på. Han är nästan överdrivet angelägen om att du får din orgasm. Han kan bli ganska så ohämmad med rätt uppmuntran. Använd dina fingertoppar på honom. Han ger ett skönt gensvar om du lätt smeker hans testiklar.

Var emellertid inte otålig. Om du försöker skynda på honom så kommer han helt enkelt att tända av och förlora sin erektion. Inget är mer ägnat att förvandla en passionerad kvinna till en ilsken och frustrerad satmara!

Hans lugna tempo kan ge ett upphetsande förspel om du helt enkelt slappnar av och njuter av det. Kombinationen av konstnärlighet och lugnt tempo kommer troligen att lämna dig helt tillfredsställd. Han har en intim kunskap om kvinnans anatomi, en aktiv erotisk fantasi och den rätta sortens intuition.

Låt dig inte luras av hans vanligen smala kropp. Vågmannen är verkligen mycket uthållig. Han är långsam men han är stadig och det troliga är att du är den första som skriker att nu är det nog!

I grunden tycker han om älskog som undviker varje antydan om grovhet. Han vet hur han ska smeka en kvinnas kropp och vid den tid då han har klätt av henne är hon tänd. I förspelet är han tålmodig, tillgiven och fantasifull. Vad mera är, hans passioner har ingen självförstörelseknapp som gör att de kan försvinna på fem sekunder – inte medan det finns en hel värld av underbara sensationer att utforska. I det totala sexuella famntaget är han påträngande och kraftfull och har mer styrka än någon kvinna kan begära.

För honom är sex en hel och avrundad upplevelse, inte bara ett snabbt tumlande mellan lakanen. Din njutning är vad han har i sinnet när han nafsar i dina bröst eller suger på dina tår, kör sin tunga i cirklar under din armhåla eller längs insidan på dina lår. När hans fingerspetsar lätt stryker över din klitoris vet han precis vilken typ av utsökta små känselintryck som skjuter upp i din hjärna. En av vågmannens favorittekniker är att röra sig med lätta läppsmekningar mellan vagina och anus. Dessa mjuka beröringar nära anus får garanterat varje kvinna att börja andas häftigt.

Om du tillhör den typ som kan slappna av och njuta av detta utan någon känsla av otålighet får du mer kraft. Om du tycker allt detta förspel måste ledan någonstans snabbt kan du behöva ta över kontrollen. Men gör det mjukt. Ta dig i akt för att försöka beordra omkring honom i sovrummet.

Har du glömt att ta dina p-piller? Om det inte finns några andra preventivmedel till hands kommer vågen att vara mycket förstående. Han har inget emot att bli onanerad. att ha oralsex eller att bli förlöst mellan dina bröst eller till och med omkramad i din armhåla. Vad som än ger dig njutning är ägnat att ge honom njutning! Men han vill veta exakt vad som förväntas av honom innan det roliga börjar. Å andra sidan är det inte troligt att han drar en gräns någonstans – så länge som han har fått veta om det i förväg.

Hans tendens till voyeurism kommer till utryck på åtskilliga sätt. Han kan ställa upp en spegel i den rätta vinkeln för att kunna observera sin egen älskog eller be sin partner bära en mask liksom sig själv, för att därmed skapa illusionen av att de är två andra människor.

Han tycker om kroppsmålning. Han kan använda sig av en smal pensel för att noga måla vissa delar av sin egen och sin partners kropp – med behagligt erotiserande resultat. En del vågmän spelar in sina sängsessioner och spelar upp dem igen så att inget levande ljud ska förloras.

Han är en konnässör när det gäller raffinemang och en hängiven älskare av de exotiska variationerna av erotisk kittling.

Vågmän är mycket tilldragande för kvinnor – fler gigolos är födda i detta tecken än i något annat – och för homofiler på grund av att vågpersonligheten är så fint balanserad mellan det maskulina och det feminina.

Hans i grunden lättsamma och toleranta natur sträcker sig också till att inbegripa samma attityd till allt sexuellt.

På grund av hans ofta återkommande frivilliga sexuella avhållsamhet (han väntar till dess den rätta sinnesstämningen infinner sig) är han starkt inriktad mot exotiska onanivarianter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.