Ond bråd död.

Imorse (läs efter 13 någon gång), blev jag väckt av att det ringde, första gången jag vaknade av det ignorerade jag det. Det var denna andra gång som jag bestämde mig för att gå upp och svara. Svarar och får höra att morsan var orolig att jag låg död på ett tunnelbanespår i Sätra. Tydligen har en kille i 25-årsåldern blivit nedputtad på spåret. Efter att ha bråkat och blivit misshandlad av en annan kille i samma ålder. Han som gjorde det måste ha varit rätt arg för attt kunna begå ett sånt illdåd. Kanske slog det slint i skallen på honom. Inte för att det är en ursäkt.

Läs hela nyheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.