Återblick 24:e maj 2000-2004

5 stycken 24:e maj har jag hunnit med på lunar, här är en liten återblick.

2000

Jobb sex och kärlek

Dessa saker är saker som jag inte har så mycket erfarenhet av. Visst har jag varit med om dem, men jag skulle gärna ha tontals mkt mer erfarenhet av det. Jobb t.ex. känns som extra viktigt just nu! Har precis slutat skolan, om en vecka har jag det iaf. Och sen vet jag just inte vad som händer.

Kärleken…ja, den är lika distant som nånsin, så känns det. Antingen så är jag inte mogen för den, eller så är det inte meningen att jag ska ha en flickvän just nu. Kanske får vänta på just Henne!

Ja, hursomhelst är livet bara bra just nu, vill bara ha ett jobb. Sen om jag fick ha sex nån gång igen så vore det ju inte helt fel….så att säga!!!!

2001

chokladglass
tårar
sex lektioner i kärlek
ciderhusreglerna
hiv
surboll
improvsation
KÄRLEK
memory
rysningar
sång

2002

Ja, nu har jag just betalat mina räkningar och kan konstatera att jag får otroligt mkt pengar över 🙂 *lycka* Nu är bara frågan, ska jag köpa ett sommarkort? Undrar vad det går på nu när hela maj har gått åt… får kolla upp det och se om det är värt det, men det borde det vara.

Ang. gårdagens dagbok. Fick inte riktigt ut det jag ville av det hela, men iofs, fick jag ju ändå. Men jaja… *tala i gåtor*

Blev bjuden på star wars igår med…den var bra den, rolig och underhållande. 🙂

Gonatt!

God dag

”To do something good, it has to scare you.” – Angelina Jolie.

Har just läst ett långt reportage om denna kvinna. Hon är fan bra. Läs den.

”I’ve seen it coming like a thief in the night.
I’ve seen it coming from the flash of your light.
So give me the strength to face this test of mine.”

Aqua – Turn back time

2003

Snart ledig

Och då blir det partaj!
Imorrn är det mors dag, har en bra present in mind.
Sen på måndag ska jag shoppa och träffa Danne 😉
Sen på tisdag vet jag inte..
Onsdag är det dags för fest!
Torsdag ska jag nog gå och kolla in popaganda.
På fredag har Prnella studentparty!
Lördag är det mer popaganda eller nåt..
Ska kanske passa på och träffa Carro och hennes lille son Alfred med.
Ja, lördag var det nån fest tror jag..
Måste gå på bio och se Matrix reloaded med..
Annars ska jag nog glo på alla de filmer jag tankat hem nu på sistone..

Det blir nog bra, först ska jag slava i sådär 12 timmar.. sen är jag ledig.

2004

Inspirationen ska flöda

En dag ska den det. Just nu kände jag en gnutta flyta in i mig, en rännil av hopp om att jag skulle kunna göra det där. Vad det nu än är. Just nu råkade det vara att skriva dagbok. Ordbajsare är nåt jag beundrar och vill vara. Jag vet att jag kan, men vissa dagar känns det som att jag inte kan producera nåt som är varken läsvärt eller tänkvärt.

Mitt liv är på en bra kurs just nu. Jag har nog insett att jag ska ta tag i min egoism. Att det man ger till andra får man dubbelt tillbaka. Tydligen har jag kommit till en fas i mitt liv då jag kan det. Jag mår bra. Hyfsat bra. Kanske förtränger jag sånt som skulle kunna vara dåligt, men så får det väl vara nu då. För just nu skadar det inte mig. Det är liksom inget akut. Sen kan man inte lösa allt på en gång, det är nåt man får beta av allt eftersom.

Att inte ta åt sig av andras dumhet och inte vara elak själv ska jag tänka på. Kan vara lite väl oschysst ibland, kanske är nåt slags revirtänkande. Jag är lite sådär att om nån är svagare än mig så kan jag trycka ner dem. Vilket inte alls är okej. Ska försöka tänka på det. Ska ta upp det med berörda parter. Personen ifråga blev väldigt less på mig förra veckan. Personliga påhopp var väl kanske hans sätt att reagera på. Vilket förvisso påvisar hans känsla av underdånighet.

Men nej, det är inte schysst att klanka ner på hans svagheter. Det är hans problem. Så jag ska sluta kommentera och kanske försöka vara schysst och uppmuntra honom istället. Även om jag kanske tycker att hans sätt att handskas med tillvaron och sådär inte är 100 % korrekt. Men det är hans liv, inte mitt.

Dags att blunda lite, blir hämtad runt 10.40 imorrn. Tror det var bodypump som gällde då. Ska bli intressant. Tjena hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.