BBC NEWS | Business | Sweden tops poll of nation brands

BBC NEWS | Business | Sweden tops poll of nation brands

Lilla Sverige i toppen!

Vi måste ha väldigt bra marknadsföring för vårt land. För det verkar som att vi lyckats lura resten av världen att tro att vi har ett bra styre, en bra image som både är trygg och lite “cutting edge”.

Ja, så kan man ju också se på saken. Tror inte alltför många i vårt avlånga land håller med alla gånger. Skulle gissa på att det senaste årets fiaskon med fängelserymningar, sättet tsunamin hanterades på, alla psykiskt sjuka som begår våldsbrott (senast häromdagen i tunnelbanan), politikerförakt m.m. har bidragit till det svenska folkets totalt motsatta bild av hur Sverige är idag.

Blev lite paff då jag såg att vi låg såpass bra till. Men jag antar att det är lite som med Bree i Desperate housewives. Vi kämpar så bra med att få allt att verka bra på ytan, att vi misslyckas med att ta hand om det som finns innanför många gånger.

Tragiskt måhända, men säkert lite sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.