Ännu en natt.

Sitter här och tar det lugnt efter den här nattveckans första pass. Alltid lika tungt. Förstår inte varför. Måste vara en kombination av dålig luft och för starkt ljus, tar väl ett tag för ögonen att vänja sig. Ska alldeles strax hoppa upp i slafen. Kommer bli gudomligt skönt attt få sova länge. Utan något som stör. Ska bara stänga av ljudet på mobilen och lägga av telefonluren. Ska se hur pigg jag ser ut efter den sömntiraden. Ni ska få se.

Hade för mig att jag skulle jobba själv hela natten och så blev det med. Rätt skönt att inte behöva bry mig om att inte hänga med i de andras arbetstempo, något jag haft dåligt samvete över den senaste tiden. Vilket är rätt onödigt. Alla måste ju få jobba i sin arbetstakt utan att behöva känna sig som sölkorvar. I detta fallet jag då. Jag ogillar verkligen att stressa i onödan. Så då går det i den takt det går.

Tidigare på dagen igår så var jag in till stan för att kolla upp boende till Italienresan på den italienska turistbyrån. Självklart kom vi efter stängningstid, vilket betyder att jag åkte upp helt i onödan. Men skitsamma, bättre det än att sitta instängd hela dagen vid datorn och ruttna. Fick ju lite frisk luft och regn på mig. Underbart försommarväder, eller hur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.