Vad helgen hade att erbjuda.

100% slappande! Det är vad jag gjort hittills, men jag tänkte att jag kunde berätta om de eventuella planer jag gått igenom i skallen. Som inte förverkligats pga. diverse olika anledningar såsom vända-på-dygnet-symptom. Men nu ska jag ha vänt tillbaka. La mig 09 imorse och upp vid 12.30. Iallafall så kunde jag om vädret hade varit lite bättre begett mig till storstan och gått på Resturangernas Dagar I Kungsan och testat lite nya maträtter, billigt och bra.

Igår kunde jag gått ut på en rökfri krog för första gången om inte Oskar hade tagit för givet att jag jobbade. Ingen större förlust, är väl inget större fan av Mettan aka. Metropolis, som han är. Popoffrenas Mecka minsann.

Imorgon spelar en trancelegend på Mondo. Mondaybar har fått hit Ferry Corsten som ska spela i 4 timmar. Kruxet är att det kostar minst 250 pix, om det ens finns några biljetter kvar. Så det blir nog ingen tokdans för min del imorgon.

Hoppas på bättre väder imorgon, då ska jag bege mig ut och njuta lite av den så kallade sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.