Smärtsamt uppvaknande.

Gick och la mig vid 4.30 imorse tror jag det var, ställde klockan på 10.30 eftersom jag ska vara på jobbet vid 13.45. Men så vaknade jag vid 7-snåret av att det gjorde så jävla ont i nacken/axeln. Har haft exakt samma åkomma förut, var väl nåt år sen sist, eller nej, det är till och med två år sen. Var till och med sjukskriven pga. detta första gången det drabbade mig. Hursomhelst innebar det att jag knappt kom ur sängen. Muskeln som gör ont används förstås av det mesta man gör med händer och huvud, så att resa sig ur sängen är allt annat än skönt. Eftersom jag har ett fysiskt arbete, som tillsammans med mina välspenderade timmar vid datorn, bidragit till denna osköna situation, så vet jag inte om jag kan eller bör jobba idag. Ska ta mig en promenad till jobbet, så får vi se hur det känns. Behöver hursomhelst komma ut ur lägenheten och träffa folk. Det lustiga är att för några dagar sen nämnde jag denna åkomma för en kollega som inte jobbade med mig då jag senast drabbades, men jag glömde visst att säga peppar, peppar ta i trä. Så kan det gå när inte haspen är på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.