Himmel och helvete?

Äntligen kom den efterlängtade skatteåterbäringen, massa sköna slantar i kassan. Tack vare Hedgehog in a storms inlägg angående just detta märkte jag det. Härligt tänkte jag och betalade in det sista av mitt lån hos Resurs Bank, som gått till de körlektioner jag köpt i ett fint litet paket. Hade tänkt försöka lösa in dessa för att kunna köpa mig en intensivkurs, eftersom jag inte har disciplinen att göra det på den vanliga vägen. Jag tar mig helt enkelt inte i kragen och tar mina körlektioner/pluggar teori. Så efter att jag betalat av den sista tusenlappen gick jag in på deras hemsida. Och vad finner jag inte där, efter idogt bläddrande om inte att de gått i konkurs och att detta innebär följande:

På grund av konkursen, så är alla förköpta paket tyvärr förlorade.

Så jävla kul! Hade 7 lektioner á 380 spänn kvar. Ska ta och gå förbi kontoret och se om det verkligen gäller den filialen som ligger här. Hoppas verkligen inte det, annars har jag just förlorat över 2000:- på ingenting. Ska försöka se det positiva i det hela, att skatteåterbäringen kommit iaf. Men det känns så jävla surt om de där körlektionerna gått åt helvete.

Efter att ha gjort lite research fann jag att filialen i Södertälje kör på som vanligt, hittade URLen på deras bokningssida. De har bara bytt namn till Telge Trafikskola.*pusta ut* Fan vilken lättnad. Nu ska jag bara hitta de där kupongerna, sen så ska jag gå dit imorgon och höra om de går att lösa in, annars får jag väl boka några lektioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.