Gamla dagböcker

Satt för någon vecka sen och importerade dagboksinlägg som jag lagt in på en blogg jag hade förut. Dagboken som jag skrivit på Lunarstorm sen 2000. Är ett långtidsprojekt som jag tänkt ta mig an lite då och så, pö om pö. Det är ganska många om vi säger så. Jag kan inte heller importera från Lunarstorm, vilket hade varit det ideala. Har väl kanske 1100 inlägg kvar av ca 1500, att kopiera in här i adminverktyget på bloggen. (WordPress) Är ganska intressant att se hur ens språk/skrivförmåga och personlighet mognat fram under åren som gått. Det bästa med det hela är att jag kan söka bland alla inlagda inlägg och finna specifika ord/ämnen/personer/händelser. Ett arkiv till mitt liv de senaste 5 åren.

Nog om detta. Måste gå och sova. Imorgon är det dags för mig att få professionell massage. Det tillsammans med träning kommer göra susen på mina överansträngda axlar. Vi hoppas på att vädret blir lika bra som idag med tycker jag. Har suttit i mitt fönster och solat, känns att jag fått lite färg. Blir väl så när man solar med sololja på. Helgen är spikad med. Fira M på fredag och grillfest på lördag. Skönt att ha det ur världen. Ogillar att inte ha planer klara inför helger/semestrar etc. Apropå det så är min semester rätt öppen som det ser ut nu.. Vi får väl se hur det går med allt det där..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.