Motsägningarnas mästare?

Idag när jag på vägen hem cyklade förbi Statoil såg jag kampanjskyltar för sänkta bensinpriser. Såna där som står och gungar fram och tillbaka Med tanke på att bensinpriserna är på ett all-time high, så verkade det väldigt underligt. Sen upptäckte jag när jag kom hem och började läsa Dagens PS att de ska chockhöja priserna igen. Hur går detta ihop? Har de glömt bort attt de där kampanjskyltarna står där ute, eller försöker de lura folk att tro att det är sänkta priser som gäller? Dålig stil Statoil, sluta upp med att köra med fulknep mot konsumenterna.

2 svar till “Motsägningarnas mästare?”

  1. Vissa enskilda mackar har faktiskt sänkt priserna pga den lokala konkurrenssituationen. Kollade du priset på macken med skyltarna? En enskild Statoil-mack kan faktiskt ha betydligt lägre pris än det centralt styrda priset.

  2. Jag spanade efter priser, men det fanns inte utsatt. Bara en Ica Express-skylt. Eller så missade jag det. Tankar nästan aldrig så jag har inte så mycket koll, som du kanske förstått 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.