Världarnas krig.

Världspremiären av Världarnas krig var ett måste som nattbio. Enligt Aftonbladet: Riktigt, riktigt otäckt är något jag kan hålla med om. Satt och höll mig för ansiktet och kved lite lätt när det började bli lite läskigt. Visst jag är en jävel på att leva mig in i den här typen av filmer så det underlättar ju. Tycker det är väldigt fascinerande och ”häftigt” med rymdvarelser som attackerar jorden, åtminstone på vita duken. Vet inte riktigt hur jag skulle ställa mig till det hela om det skedde i verkligheten. Kan även hålla med om det abrupta och lite smått banala slutet, hade gärna sett ett annat slut, men man kan ju inte få allting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.