Lägenhetsomdöme: U-

Hade inga som helst förväntningar på lägenheten, men skicket som den var i var förskräckligt. Först i badrummet, en stor brun fläck/hål i väggen. Som självklart inte var deras fel. Hört talas om att ringa värden och be om reparation? Tydligen inte, eftersom hela lägenheten var mer eller mindre misskött. De hade ställt garderober för ena dörren till sovrummet bredvid köket. Spisen var trasig och i ett dåligt skick, som han kallade det. Golven var fruktansvärt fula. Balkongen låg dåligt till så den använde de som förråd istället, så den fick jag inte ens se. Det kvittade förvisso, så fort jag sett badrummet hade jag redan bestämt att det inte var något för mig. Inte så konstigt att den bara kostade 4200:- hade läget varit bättre hade jag kunnat ringt Telgebostäder och frågat om det inte gick att renovera lite mot en högre hyra. men det kändes inte lönt. Tror att de kommer få svårt att hyra ut den lägenheten. Lycka till med det säger jag bara.

Snart dags för färd mot Dalarna. Hela familjen ska dit och fira en söt liten konfirmand. Passar på att umgås med, är så sällan vi är tillsammans allihopa. Särskilt hemma hos syrran i Dalarna. Blir trångt och bökigt, alldeles säkert. Men det är sånt som hör till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.