Packa är kul.

Packa min nya resväska är ännu roligare. Fick även min nya kamera idag. Sen beställde jag Bredbandsbolaget igen. Hoppas övergången går lite smidigare denna gången, annars får jag se det som en välbehövlig paus från allt vad internet heter. Kanske jag kan få något bra uträttat. Fick även hem beskedet att jag är antagen för vad är det nu, 4:e gången i raden på Beteendevetenskapliga programmet. Mälardalens högskola. Lite svårt att slita mig från min sköna lön. Och osäkerheten över om det verkligen är det jag vill hålla på med gör sitt till. Nej, nu ska jag släcka ner och försvinna från Sverige och internet i lite mer i en vecka. Tänker inte komma online så länge jag är nere i Italien. Ha det skönt med massa regn här hemma så kommer jag hem i någon mörkare nyans av brunt om ungefär en vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.