MDH – 1 av 10 sökande kom in

Jag är en av dem.

Flest sökande vid Mälardalens högskola har programmen inom beteendevetenskap och vård samt lärarprogrammen. Beteendevetarprogrammet hade högst söktryck med 350 sökande med detta som förstahandsval, på 35 lediga platser.

Jag har lite svårt att förstå detta faktum. Måste vara att mitt högskoleprovsresultat från 2000 fortfarande gäller. 1.4 tar man tydligen sig en bra bit med. Men ännu en gång har jag tvivel om jag kommer att ta chansen. Det är ett alldeles för stort steg. Jag litar absolut inte på min självdisciplin när det gäller studier. Får fundera lite mer, har dock bara den här dagen på mig.

Ett svar till “MDH – 1 av 10 sökande kom in”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.