Bråda dagar.

Ända sen jag kom hem från Italien har det varit rätt fullt upp. Samma kväll var det fest hos A i Mörby. Var fruktansvärt trött och vart så full/trött att jag knappt kunde ta mig över till L-Å:s lägenhet som ligger på andra sidan gatan. Ramlade runt på hennes vardagsrumsgolv där på slutet. Hade inte alls fått i mig mycket sprit, jag menar jag hade sprit kvar dagen efter. Upp relativt tidigt för att åka och hämta kissen i Vallentuna. Hade henne på Vallaren, ett katt-och-hundpensionat. Ligger ute i tjotahejti, mellan Väsby och Vallentuna. Fick tag på skjuts från Tekniska Högskolan iaf, så missen slapp kollektivtrafiken, ja lite var hon tvungen att åka.

Det har ju i princip inte varit så många soldagar sen vi kom hem tyvärr. Skulle inte förvåna mig om solen lyser starkt och klart på Måndag eftersom jag börjar jobba då. Men det har ju varit semester ändå. Gått på lite klubbar, mitt i veckan för en gångs skull. Åkt med the love boat, vilket var extremt trevligt. Både musik och sällskapet. Har inte dansat så mycket på ca ett år, så det var banne mig på tiden.

Häromdagen fick syster nummer 4 sin försenade födelsedagspresent, bjöd på middag som vi lagade ihop och sen satt vi och snacka massa skit och skvallrade om allsköns prylar, en hel del om folk på jobbet och lite så. Väldigt trevligt. Vi kunde konstatera att folk är rätt skumma och man undrar vad fan de håller på med ibland. Nåväl, efter att vi fått i oss några groggar gick vi ner till Storgatan 6 där vi synade in folket och hade väldigt mycket roliga saker att skåda. Sen blev det taxi hem till mig och äta lite fyllekäk. Helmysig kväll.

I början av veckan fick jag ett samtal från Bobutiken hos Telgebostäder, fastighetsbolaget jag bor i. Hos eller hur man nu säger. Iaf så var jag först i kö på en lägenhet och skulle höra av mig till en nisse som skulle visa den. Det lät ju toppen tänkte jag och så fort jag fick tillgång loggade jag in på deras bostadbörs för att kolla läget. Då visade det sig att jag var nummer ett i kö på ytterligare en lägenhet och nummer två på en tredje. Så jag var på tre lägenhetsvisningar i veckan. Tyvärr var det lite småskavanker på alla tre och lite fel på läget och hit och dit. Så jag tackade nej till alla tre faktiskt. Kanske låter dumt, men jag vill inte ta första bästa. Den här gången vantrivs jag ju inte i min lägenhet.

Så jag bidar min tid.

Känns som att det är en hel massa annat jag gjort, men det får väl komma någon gång senare.

Planer för helgen: Ikväll blir det Mettan följt av övernattning på söder, sen på Lördag ska jag följa med syster nummer tre på Prideparaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.