Elliptisk träning.

Bra träning

En sådan här testade jag innan jag började jobba igår kväll. Ställde in min vikt och ålder och körde på i 5 minuter. Satte händerna på pulsmätaren. Satte igång och pumpa på i ett bra tempo. Efter någon minut blev det lite mer jobbigt, sen stegrades det allt eftersom. Min puls började någonstans runt 65 och kom som mest upp i 118.

Var helt genomblöt när jag var klar. Det bästa var nog att det är skonsamt OCH roligt. Säkerligen väldigt bra träning med. Kändes ju så. Kommer verkligen kämpa hårt på den maskinen för att försöka få en fastare och mer slimmad kropp. Är väl mest kärlekshandtagen som ska få sig en rejäl törn. Rekommenderas för alla som gillar att få sig en rejäl genomkörare utan att behöva springa eller dylikt.

Ett svar till “Elliptisk träning.”

  1. Pingback: Ett eko i mängden » Blog Archive » Orbitrek beställd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.