Dilemma.

De ringde från Telgebostäder nyss. Jag står på tur till en lägenhet som jag sagt ja till om den erbjuds mig. Fick dock frågan om jag vill ha den, vilket jag måste fundera på. Den har de grundkriterier som jag varit ute efter. Balkong, inglasad sådan, samt ett sovrum. Ligger högst upp i ett femvåningshus. Helheten var helt okej. Vita skåpsluckor. Helt okej golv, parkett. Gult badrum är lite njae. Bruna blommiga tapeter i vardagsrummet är ännu mera njae. Men, det är dags för omtapetsering i just det rummet. Problemet är att det kan ta upp till ett halvår innan det sker. Kan jag bo med blommiga bajstapeter i ett halvår?

Blir en månad med dubbelhyror. Är inte förräns i December som jag flyttar in om jag tar den, så det hinner jag spara ihop till, har redan börjat. Sen måste jag köpa lite nya möbler och göra mig av med gamla möbler. Bäddsoffan och loftsängen ska väck, ska köpa en skinnsoffa istället. Blir inte lika hårig och äcklig, enklare att göra ren med. En annan positiv sak är att det tar ännu mindre tid att ta sig till jobbet. Jag kan praktiskt taget se både jobbet och Östertälje station, från min balkong. Står bara ett hus ivägen.

Nej, men om jag ska ta och tacka ja kanske? Så har jag ett projekt att hålla på med i vinter. Måla badrum och tapetsera vardagsrum. Vi får la se. Ska diskutera lite med föräldrar och andra som kan tänkas ha en åsikt. Den här gången ska jag ha redigt med flytthjälp. Inflyttning sker den 1:a december, fast det är ju en torsdag. men det gör inget, har ju min gamla till den sista December. Förhoppningsvis. Vi får se om någon annan vill ha min innan dess. Det går nog att lösa.

Återkommer med info när jag bestämt och allt.

Ett svar till “Dilemma.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.