Posk

Letade lite information och det jag fann var Posk, Politiskt obundna i Svenska kyrkan. De hade det jag sökte, fanns även några som kallas för Öppen kyrka. men de fanns bara på att välja på kyrkomötet, vad nu det är, antar att det är något som motsvarar riksdagen i politiken. Jag har iallafall dragit mitt strå till den demokratiska stacken. Vad det nu kan vara värt.

Valde tre kvinnor och en man, relativt unga med. Ingen över 40 år. Så blev det. Ska hålla utkik efter resultaten sen. Speciellt valdeltagandet. Såg några som var på väg till vallokalen då jag gick därifrån. Inte helt otippat men ändå en positiv överraskning. Får se om deltagandet når över 50 % ens. Rätt bortskämt av det svenska folket. Vi tar våra demokratiska rättigheter alldeles för mycket för givet. Kan bli farligt en dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.