Det trodde jag inte.

Surfade in på min hemkommuns lediga tjänster på AMS och vad jag fann där är faktiskt ett jobb jag ska söka. Oavsett de hinder jag kan tänka mig, som att jag är mindre stresstålig, har en dator på avbetalning via mitt nuvarande jobb som jag måste returnera om jag säger upp mig. Så tänker jag söka jobbet som säljareÅhlens! Visst vet jag de som jobbar där och blivit sjukskrivna. Men det var på ett Åhlens närmare city, så jag tänker anta att det är mer att göra där.

I värsta fall får jag jag inte ens komma på intervju och det kan jag leva med. Jag måste våga satsa. Det bästa är ansvarsområdena. Det är som att jobbet är menat för mig. Jag lever ju för allt som har med multimedia att göra. Film, dvd, musik. Böcker, jag är en bokmal utan dess like. Skulle vara väldigt utvecklande för mig som person. Att få utnyttja mina privata intressen i ett yrke. Ett drömjobb måhända? Det som blir utmanande är ju själva säljarbiten, men det är ju bara att lära sig den. Så jävla svårt är det nog inte att knappa in varor och hantera pengar och kundernas frågor.

Om jag skulle hamna där skulle jag se till att lära mig att hitta precis allt till att börja med. Så jag inte står där som ett frågetecken när någon kund frågar efter varan. Något annat roligt och inspirerande är ju kampanjerna och olika aktiviteter. Imorgon är det jag som skriver en sjuhelsikes platsansökan och skickar in. Ska även passa på att fråga min kollega vars mor jobbar i samma butik om det hela.

Nu är det dags för mig att lägga mig och sova, ska börja med min nya rutin, att inte vara uppe hela nätterna och gå upp tidigt.

Ett svar till “Det trodde jag inte.”

  1. Word! Klart du ska söka jobbet. Men den peppen du har kommer du iaf att skriva en bra ansökan. Försök ta med ngt med socialkompetens där om att du har jobbat med folk eller gått kurser eller ngt som visar att du har god hand med människor. Jag hejar på dig! Heja heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.