dvd, mozarella, mcd

Idag kom mina dvdfilmer. Hela Matrixtrilogin och Ice Age. Matrixfilmerna kostade bara 69:- styck. Fyndade rätt bra med andra ord. Tror jag ska ha Matrix-marathon med mig själv imorgon. Ska inte ut och härja iallafall eftersom jag ska göra högskoleprovet på Lördag. Rätt skönt ändå. Åt den otroligt goda mozarellapizzan från Ica till frukost/middag.

Sov rätt länge. Vaknade vid 18.50 av att det lät som en telefon ringde, fast båda var avstängda. Kanske var i drömmen. Fast jag minns inte att jag drömde. Värmde på pizzan och gick sen när och hämtade ut filmerna och köpte 2 liter cola. Very interesting, jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.