mcd – satans hantlangare

mcd - satans underhuggare

Skrev mcd i rubriken i gårdagens inlägg, men jag hann inte skriva det jag ämnade om det. Såhär var det. Vi skulle käka på mcd eftersom det var min sista natt på mitt nuvarande jobb. Har bara en eftermiddagsvecka och en förmiddagsvecka kvar. Så dit skulle vi. Jag är inget större fan av mcd. Tycker det är skräp, bokstavligen skräp. Så när det närmade sig så fick jag handla på statoil istället. Sen satt jag och gnällde om hur illa det luktade när de andra två proppade i sig varsin megameny. Fattar inte hur man kan trycka i sig så mycket äcklig skit på en gång.

mcd är även satans underhuggare. Var i det syftet jag dokumenterade ovanstående bild. Var inte förräns nu som jag kunde sätta in det hela i ett sammanhang. De försöker få oss alla feta och tjäna pengar på det. Stöd inte satan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.