Ett brev från jobbet.

Sitter på jobbet, har haft en rätt hyfsat skön dag, inget kan stressa mig såhär sista veckan. Behöver ju inte direkt bry mig längre. Vilket är så jävla skönt. Har en känsla av att mitt nya jobb kommer ställa mycket mindre krav på mig när det kommer till sånt. Sitter och lyssnar på Robbie Williams nya, den har sina guldkorn. Speciellt de tre första spåren. Ghosts, Trippin och Make me pure.

Ska ner på stan sen och inhandla svarta sopsäckar, så jag kan röja ur mitt källarförråd. Har inte använt det, eftersom det har varit ockuperat av andra människors skräp. Så det tänkte jag kasta ut inom en snar framtid. Ska passa på och handla med. Har inget pålägg hemma, fick slänga min grönmögliga leverpastej imorse och blev utan frukost. Inte så bra kanske nej.

Igår på resan hem fick jag stå hela vägen. Värdelöst. Att det ska vara så mycket folk ute och resa på söndagar. Verkar jävligt onödigt. Nästa gång jag åker dit med tåg ska jag boka hemresan samtidigt som ditresan. Mycket smartare. Jaha, en dryg timme tills jag slutar, bara dötid, bussen går inte förräns 14.47. Får väl sitta och skvallra med kollegorna och döda lite tid på det viset istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.