Rapporterar.

Polisanmälan om stulen cykel – check.
Inköp av nagelklippare, sopsäckar – check.
Sen blev det visst en kavaj, en tröja och en mössa med.
Så nu har jag unnat mig minsann. Ska inte unna mig så mycket mer nu på ett tag tror jag bestämt.
Har en massa möbler att köpa och sånt kostar dineros.

Konstaterar att det är en massa saker som ska bli så sköna att slippa, som att klättra upp i loftsängen, stå upp och duscha, ha en massa städningar att bolla med, fundera över vad som ska tvättas härnäst, samt en sjutusen andra saker. Jag kommer kunna bada, perfekt nu när vintern är på ingång, även om den verkar vara trögstartad i år, inte mig emot.

Har lyckats packa ned alla min cd-skivor och lite böcker, än så länge två kartonger. Måste nog inventera på det området, tror inte de få jag har räcker. Hela köket ska ju ned liksom. Har inte en aning vart de jag hade senast har tagit vägen. Jaja, de dyker upp, eller så skaffar jag nya.

Fan vad skönt det hade varit att ha någon att flytta med. Någon att dela allt med. Drömma går ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.