Jag äcklar mig själv.

Fan, när jag tänker efter så är jag jävligt äckligt äcklad. Vi lever ju i en skyddad verkstad. Vi borde få uppleva lite riktig misär så vi kan inse hur bra vi har det. Jag äcklar mig själv mest, för samtidigt som jag sitter och dömer folk, så förtränger jag att jag har allt man någonsin kan behöva. Eller allt man egentligen inte behöver, utan sånt som man fördriver tiden med när man har alldeles för få riktiga problem att handskas med. Det som är mest sjukt är att vi mår dåligt just för att vi har det för bra. Förmodligen därför stora stjärnor som Madonna, Bono och Bob Geldof gör en massa för att hjälpa andra. De har förmodligen insett att ingenting i världen gör en lyckligare, ingen bil, inget hus. Utan man måste hjälpa andra och förstå deras situation. Eller så gör dem det för att de kan. Vad vet jag?

2 svar till “Jag äcklar mig själv.”

  1. Jag tror de gör det för att bli ”populära”. De gör ju egentligen inte speciellt mycket, de snackar mest om att andra borde göra något, och det är ju enkelt.

  2. Hoppas de gör dt för att de har medkänsla och för att det är dt rätta att göra när man har massor med pengar. Klart de blir populära på kupppen, det kan ju aldrig skada. Men jag tror inte de gör det enbart därför. De är ju redan populära om vi säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.