Robbie Williams till GBG.

Han kommer hit! Till Götet. Synd att det inte var till Stockholm, men nu får jag dock en anledning till att ta mig till götelaborg änna. Ska bara ha tag i biljett och sällskap först, men det löser sig. Fan vad bra det kommer bli! Om det ens är i närheten av konserten 2003 så kommer det bli en jävla upplevelse.

2 svar till “Robbie Williams till GBG.”

  1. Jag och syster ska oxå försöka ta oss till Gbg för att se Robbie i sommar! Skulle vara så kul! Såg honom oxå 2003 i Sthlm, satan vilken bra konsert! Ös från första sekund till sista… Vill se honom igen! 😀

  2. Ja, hittar jag någon att dra dit med och så, lär jag gå. Var ju också på den konserten och det är fortfarande den i särklass bästa konsert jag varit på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.