Lite om Idol.

Okej, efter att ha sett slutet för kvällen, Måns åkte ut. Jag vrålade nästan att jag tyckte att Jens skulle ut, när de drog ut på svaret på vem som fått minst röster ikväll. Nog för att Måns ser smörig och fånig ut, men han sjunger bättre än Jens. Fast hade jag fått välja vilka två det skulle stå mellan hade jag ju valt dem.

Sebastian och Sibel står överst. Agnes inte så långt efter. Sebastian är klart stabilast även om jag inte riktigt klarar av hans s.k. moves. Hoppas han slutar försöka så mycket i framtiden och slappnar av lite mer. Det är svårt att hitta originalitet i såna här program, men jag tycker att de kvarvarande tjejerna iallafall försöker göra låtarna annorlunda. Vet inte om jag kan säga detsamma om Sebbe.

Hans röst är rätt generell och han kör rätt mycket rakt av. Så det är svårt att veta om det är han eller om han försöker efterlikna originalen. Det är förvisso inte nödvändigtsvis en dålig sak. Som det sades, det är inte alla som klarar av att låta som David Bowie. Förstår inte riktigt syftet med temainslagen heller om jag ska vara ärlig. Gillar nog Fame factory bättre på det sättet.

2 svar till “Lite om Idol.”

  1. Ja, Jens är ju fan dålig på att sjunga. Han har inte ngt där att göra. Men han måste ju åka ut här näst. Och sedan håller jag nog med dig. Sebastian är lite för mkt yta och obsession men han sjunger ju bra… Men ja… Så är det.

  2. Ingen är självklar iallafall, men det är väl Sibel, Agnes och Sebastian som har mest potential. Så det lär ju bli de tre i topp. Allt annat vore skandal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.