Äntligen på väg.

Skulle egentligen bara skriva om flytten, men kom in på något djupare.

Ja, jag är på väg. Känns verkligen som att jag tagit ett steg i rätt riktning. Förändring är bra, det behövs ibland. Jag är inte alls trött på samma sätt längre. Vilket är enormt skönt. Ska bli så jävla underbart att bli klar med flytten. Inte bara allt som måste fixas, utan även att kunna känna sig hemma i ett nytt hem. Pynta lite inför julen. Finns massor med saker som jag skulle vilja köpa till lägenheten, men det får väl komma allt eftersom.

Har packat ner det mesta, är mest skafferiet, kläder och lite småplock kvar. Tömde köket idag. Gick rätt fort. är rätt fascinerande hur mycket skräp man egentligen samlar på sig. Då är det bra med flytt. Det liksom tvingar en att rensa ur lite.

Frågan är bara vad jag ska göra med allt småplock, har inte speciellt många kartonger kvar. Det ger sig antar jag. Nu ska jag sova. Nu måste jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.