dans dans dans

Ser på floorfiller och blir så glad. De är precis så duktiga som jag vill vara. Fan vad kul att få dansa hela tiden. Men jag är rätt duktig ändå. Har trots allt dansat sen jag var 9 år, mer eller mindre. Bodde på den lokala fritidsgården, dansade i grupper med koreografi av lite äldre förmågor i området. Var väldigt roligt, hade gärna fortsatt. Disco varenda helg från tredje klass tills jag började gymnasiet. Jobbade på fritidsgården hela högstadiet. Ah, det var tider det.

Sen dess har jag lärt mig lite pardans på diverse kurser i skolan och så. Salsa, bugg, vals. Har alltid haft lätt för att lära mig danser, men det är väl för att det är min grej liksom. Jag älskar dans i alla dess former.

4 svar till “dans dans dans”

  1. Tjaba!

    Jag älskar också dans och jag har skapat ett diskussionsforum för just dans. På forumet finns tex. en lång länklista med salsa filmklipp och tips om webradiokanaler som spelar salsa. 😉 Adressen är http://dansforum.net Salsa finns under Pardans…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.